fbpx
 

Over Sirena

Wat is Sirena?

Sirena is een Canadese oplossing die stofzuigen combineert met het zuiveren van de binnenlucht in huis. De luchtzuiveraar op basis van water in plaats van een stofzak is op die manier zeer doeltreffend tegen astma, huisdieren- of huisstofmijtallergie.

De luchtzuiveraar van Sirena combineert twee natuurelementen om je woning schoon te maken: water en lucht. Dat met een stofzuiger met een waterfilter.


Dat zorgt voor één toestel dat je hele schoonmaak integraal doet. Je hoeft niet altijd eerst te stofzuigen om daarna het resterende stof op te dweilen.


De grootste troeven van Sirena zijn gezondheid en rendement. De gekende huiselijke allergieën zoals huisdierenharen of huisstofmijt worden efficiënt bestreden. De kwaliteit van de binnenlucht verbetert ook aanzienlijk, wat helpt tegen astma.


Stofzuigers met zakken of filters raken vaak verstopt en blazen ook een deel ongezonde lucht met fijn stof uit. Met een stofzuiger met waterbassin heb je geen rendementsverlies en blaas je geen stoffige lucht uit.


Veel klassieke stofzuigers zijn bovendien minder geschikt voor het schoonmaken van tapijten, matrassen en ander textiel in huis. De Sirena blinkt daar net in uit.


Dat tonen we graag voor tijdens een gratis test bij je thuis.

Onze kernwaarden

Sirena is de oplossing voor een gezonder binnenklimaat in jouw woning. 

Service

Je kan steeds bij ons terecht met vragen, voor, tijdens en na verkoop. We zoeken steeds naar de beste oplossing.

Bereikbaarheid

Je hebt één duidelijke contactpersoon en korte communicatielijnen.

Bewezen resultaten

We komen de Sirena graag persoonlijk testen bij jou zodat je weet dat het ook voor jou zal werken.

Zetel stofzuiger

Graag een gratis test bij je thuis?

Wij komen graag de Sirena in jouw huishouden testen. Geen aankoopverplichting.